Fericirea se afla la noi!



FERICÍRE, fericiri, s. f. Stare de mulțumire sufletească intensă și deplină.fericíre f. Starea omuluĭ căruĭa nu-ĭ lipsește nimica și are corpu și sufletu sănătos: fericire perfectă nu există. Noroc, întîmplare plăcută.

Fericirea se presupune a veni din suflet, dar mintea in ce fel contribuie? Suntem intr-o continua miscare, traim in lumea hipervitezei si 90,01% nu suntem atenti la lucrurile importante din viata noastra.
In creier exista o retea de neuroni care este raspunzatoare de felul in care ne vedem pe noi insine si ne evaluam viata.

Arthur Schopenhauer sustinea ca fericirea izvoraste exclusiv din interiorul nostru, starea de sanatate si stilul de viata ne influenteaza gradul fericirii, dar pe termen scurt. Nu exista oameni fericiti si oameni tristi. Este un concept ambiguu de viata din care se naste marea dorinta a omenirii: "Vreau sa fiu fericit." Cu toate acestea, nimeni nu ar putea explica cuvantul <fericire> sau ce iti doreste cu adevarat. Nu ne dorim nimic de fapt. 

Noi credem in fericire in fiecare zi. Nu ne batem capul sa o intelegem, doar o simtim. Atunci cand parul tau straluceste, iar unghiie tale sunt perfecte, poti spune ca esti fericita. Endorfina este activata la punctul maxim si vrem sa avem parte de mai multe ori de aceasta stare. Revenim la ea ori de cate ori avem nevoie caci este fara programare. Suntem fericite cand suntem frumoase, cand avem un stil de viata sanatos, cand zambetul nostru este transmisibil, suntem fericite de multe alte lucruri neintelese si nestiute. Ce stim exact este ca remediul femeilor se ascunde sub un singur nume: card express.

Noi stim ca fericirea exista si se pastreaza neincetat. Revine cand avem nevoie, ea ne ofera nelimitat si fara programare. 
Avem 30 zile dis-de-dimineata pana seara pe-ntuneric, sute de posibilitati, zeci de culori si mii de idei. 

Profita de fericirea de la Brasov Beauty Lounge!
www.brasovbeautylounge.ro
Follow us on @Facebook and @Instagram

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Parul drept sau bucle?

Accesoriul verii - tatuajul cu jagua! Brașov Beauty Lounge

Echipa BBL