Antidepresivul rosu

Antidepresivul rosu


Poarta rujul
rosu in orice moment la zilei, dimineata la cafea, in fata calculatorului la munca sau seara la cina. Reprezentantul feminitatii nu are varsta, gusturi sau preferinte. Cand esti nehotarata, nervoasa sau irascibila, poarta rosu si starea ta se va imbunatatii.

Ai o retinere? Este medicamentul pasional folosit la nevoie , antidepresivul administrat care nu se demodeaza niciodata si nu poate fi trecut cu vederea.

                                                                                         
                     Cand sa NU PORTI rujul rosu
- cand ai buzele uscate este recomandat sa faci o pauza pentru o perioada folosind balsamuri hidratante.
- cand ai buzele mici si subtiri nu te ambitiona sa porti rosu altfel vei risca sa cazi in cealalta extrema; o alternativa sunt gloss-urile cu tenta de rosu.
- cand ai unghiile rosii! Nu trebuie sa exageram cu rosu deoarece nu este o culoare usor de purtat. O alegere potrivita ar fi unghiile french sau in culori sterse.
- NU pe partie. In ciuda faptului ca nu exista nici o regula pentru "machiajul de partie", incercam sa evitam pe cat posibil rujurile sau gloss-urile in nuante care atrang atentia. Balsamul hidratant poate fi folosit oricand si este benefic sanatatii buzelor tale. (un motiv de pauza de la makeup-ul excesiv pe timp de zi)

Rosul iti da curaj, te face mai increzatoare in propriile forte, te face sa te simti in siguranta si stapana pe tine. Rosul seduce, provoaca si stapaneste. Rosul iti evidentiaza frumusetea.

Frumusetea porneste din interior si se vede la exterior!www.brasovbeautylounge.roFollow us on @Facebook and @Instagram

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Parul drept sau bucle?

Accesoriul verii - tatuajul cu jagua! Brașov Beauty Lounge

Echipa BBL