Familia BBL






1 an si 3 luni de existenta!
Suntem deja o familie, de fapt de la inceput am fost, insa abia acum s-au concretizat rolurile! Totul a inceput de la o femeie tanara, frumoasa, increzatoare in propriile forte si vise, dornica sa impartaseasca frumusetea cu toate femeile din oras, din tara, din lume!
Brasovul este un oras in continua dezvoltare, mai ales pe plan turistic. Iar aici, pe o straduta aproape de centrul istoric al orasului, in data de 1 octombrie 2015, s-a nascut o sufragerie a frumusetii.
Este vorba despre un concept nou, unic in Romania, un salon axat in primul rand pe necesitatile zilnice a femeii: coafor si manichiura. Complementam cu servicii aditionale: makeup profesional, pedichiura, tuns, vopsit, tratamente de par, cosmetica, nutritie si nu in ultimul rand: lounge. Un loc in care poti servi o bautura de la bar, fie o cafea, apa, fresh sau cocktail, fara a solicita vreun serviciu de beauty. Doar relaxare si timp liber.

Salonul pune in prim-plan coafatul din perie si manichiura semipermanenta. Scopul nostru este sa facem si mai frumoase toate femeile din Brasov! Lasam tunsul si vopsitul pe mainile colegiilor nostri hairstylisti si ne axam pe ceea ce stim cel mai bine: sa aranjam parul din perie si sa realizam o manichiura impecabila. Acestea impreuna formeaza Cardul Express!
Cardul Express in momentul de fata a revolutionat intreaga piata, in sensul ca femeile isi doresc servicii rapide, de calitate si buna dispozitie in acelasi timp. Noi oferim mult mai mult! Servicii nelimitate FARA PROGRAMARE!
Timp de o luna de zile ai acces nelimitat la coafor si manichiura. Suntem cei mai matinali din oras si cei mai increzatori in propriile forte! 
Familia BBL se mareste trimestrial, imbunatatim zilnic serviciile, contribuim la buna dispozitie a clientelor fidele cu evenimente de fashion, make-up, cadouri, socializare, prietenie, concursuri si tot felul de lucruri simple, dar din suflet.

De ce Brasov Beauty Lounge? Nu este doar un salon, nu este doar un lounge... este mult mai mult. Este locul unde te simti ca acasa. locul unde increderea in tine nu are limite. Locul unde te poti rasfata si unde poti fi "tu"... fara standarde si stereotipuri impuse. Aici vrem sa iasa la suprafata sinele tau... tot ceea ce facem noi este sa scoatem in evidenta frumusetea pe care o ai deja in tine. Si o facem pentru ca ne place, ne place sa te vedem zambind, sa vedem oameni bucurosi, ne place optimismul... daca noi suntem asa, voi sunteti asa... incet incet poate reusim sa transformam vecinii, prietenii, brasovenii, lumea... avem nevoie de fericire, rasete si ganduri pozitive. Pe langa toate astea, stim ca traim in lumea hipervitezei si a multitaskingului astfel ca ne adaptam... Am creat abonamentul Beauty Express la un pret minimal astfel ca toti brasovenii sa poata beneficia de avantajele acestui serviciu: sedinte nelimitate la spalat&coafat si manichiura semipermanenta timp de 30 zile in timp ce tu poti sa stai pe telefon, sa-ti bei cafeaua sau sa citesti... In ceea ce priveste lounge-ul, acesta este un fel de sufragerie multifunctionala.Am organizat petreceri, zile de nastere, intalniri de afaceri, licitatii, evenimente caritabile, targ de haine... avem persoane care vin aici doar pentru cafeaua de dimineata si speram, si pentru zambetele noastre. Atmosfera de aici este una pe care trebuie sa o experimentezi, sa o simti... e iubire, lipsa de judecata, relaxare si bucurie. 

"...pasind usor, intram intr-un taram fantastic, unde rasfatul este pe primul plan, iar dorinta frumusetii se  impleteste suav cu gustul socializarii, impletind relatii frumoase de prietenie. De nicaieri ajunge la noi o stare de liniste, dar si pofta de viata, iar rezultatul pe care il vezi in oglinda la sfarsitul ritualului iti aduce o stare de bine si ziua pare mai insorita. SECRETUL FERICIRII SE AFLA LA NOI! Descopera-l alaturi de o echipa frumoasa!"


Tel. 0725 585 175
Str. Avram Iancu nr. 48A
www.facebook.com/BrasovBeautyLounge/
www.brasovbeautylounge.ro



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Parul drept sau bucle?

Accesoriul verii - tatuajul cu jagua! Brașov Beauty Lounge

Echipa BBL