Accesoriul verii - tatuajul cu jagua! Brașov Beauty Lounge

Știm că așteptați asta de mult timp, și noi așteptam sincer vara să ne putem dezgoli umerii, să purtăm rochii colorate, bucle lejere, unghii colorate și veșnicul zâmbet..
... așa este, în curând vom primi pasta JAGUA și vom începe programările! Prețurile sunt modice, talentul artistului este mare, imaginația și mai și!

Artist - Pictor / Makeup Artist DAN ARON (click pentru pagina artistului)


Cum acţionează Jagua pe pielea ta?

 Agentul activ din gelul Jagua este genipin-ul din pulpa fructului Genipa Americana, care reacţionează cu aminoacizii din pielea ta prin schimbarea culorii. În stadiul său necopt, fructul Genipa este stors, iar sucul rezultat este folosit la crearea unei vopsele pe care nativii din America de Sud o folosesc pentru împodobirea corpului de mai bine de 2000 de ani.
Pigmentul va creşte în intensitate, în diferite viteze specifice fiecăruia, datorită numarului de aminoacizi pe care îl conţine pielea ta.
Deasemenea, un tatuaj temporar cu Jagua va dura mai mult sau mai puţin în funcţie de numărul de aminoacizi pe care îl produce corpul tau.  (până la 14 zile)
Acesta este motivul pentru care nu se poate garanta durata sau intensitatea pigmentului Jagua pe piele.

Declarația de conformitate și siguranță

Ca orice produs natural există un risc de reacţii alergice. Tatuajele Jagua nu pot garanta că nu pot apărea reacţii alergice la gelul noastru. Dacă ai orice alergie la uleiurile esenţiale nu recomandăm folosirea gelului pe pielea ta. Jagua este un pigment/colorant universal, 100% natural. Are multiple utilizări în lume pornind de la pictura pe corp din junglele amazoniene şi vremuri îndepartate până la industria textilă, sau pentru coloranţi alimentari, în industria cosmetică sau pentru pictura pe corp actuală. Acest produs este pentru corp şi nu se utilizează pe faţă.

Prețuri pentru tatuajele JAGUA

În funcție de mărime, timp și complexitate, prețurile încep de la 30 ron pentru tatuaje minuscule și pot ajunge până la 100 - 150 ron pentru mâini, picioare, spate, umeri. Atenție! Nu realizăm tatuaje în zone intime, ci doar în zone unde putem lucra într-un spațiu deschis, fără perdea. Timp de realizare: 20 - 90 min.

Recomandări Jagua TATUAJE pentru tatuaje temporare de lungă durată

Stai departe de soare (transpiraţia va îndepărta mai repede pigmentul din piele).
Evitaţi cabinele de bronzat; din nou, porii se vor deschide, proces ce permite regenerarea accelerată a pielii în mod natural.
Nu utilizaţi substanţe chimice dure, cum ar fi cloruri, solvenţi de curăţare, loţiuni de soare sau bronzare.
Corpul tău va asimila în mod natural pigmentul Jagua de pe pielea ta în 15 zile.
Toată lumea este diferită dar pigmentul va rezista pe corpul tau două săptămâni.

Descrierea Produsului

Produs cosmetic natural pentru decorat corpul. Produsul a fost conceput şi fabricat de Atelierele de decalcomaie Suax SRL.Produsul conţine un colorant natural extras din pulpa fructului Genipa Americana. Acest produs nu este folosit drept colorant alimentar şi nu este comestibil. Produsul este 100% natural şi nu este toxic. Produsul este folosit drept colorant/pigment în produse cosmetice.

Aviz Ministerul Sanataţi din Romania nr. 63589. Link catre notificarea publicata pe site-ul Ministerului Sanatatii: http://www.ms.gov.ro/?pag=26&pg=1&doc=3225&src=&cm=0&t=63589


Așadar, draga noastră, te așteptăm să îți accesorizezi atitudinea și frumusețea!

Telefon 0725 585 175
Strada Avram Iancu nr 48 A, Brașov
www.brasovbeatylounge.ro
Youtube: Brasov Beauty Lounge

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Parul drept sau bucle?

Echipa BBL