1 Mai frumos ca altu!...

Vorbim de părul femeilor, da... unu` mai frumos ca altul! Pentru că ne place să ne îngrijim, să acordăm atenţie corpului nostru, părului, unghiilor, feţei, mâinilor, picioarelor şi nu numai. Noi, femeile, suntem mai delicate, mai sensibile, dar în acelaşi timp mai hotărâte decât voi bărbaţii... 😊 
Ţinem la aspectul fizic pentru că ne reprezintă în societate, manichiura este cartea noastră de vizită, iar părul... cel mai frumos accesoriu!



Există un singur accesoriu care include necesităţile principale ale unei femei respectiv părul şi unghiile: CARDUL EXPRESS! Într-adevăr, să ai parte de un abonament lunar, la un salon de înfrumuseţare la care poţi veni fără programare este de-a dreptul interesant. Ce este mai interesant este faptul că acest concept a fost creat de o femeie tânără şi frumoasă cu planuri mari vizavi de industria frumuseţii A vrut ca toate femeile din România să beneficieze de servicii NELIMITATE, doar suntem femei şi tot timpul ne dorim mai mult. 



Frumuseţea se învaţă, ne trebuie răbdare, ambiţie, dorinţă şi încredere în sine. Timpul nu este o problemă, doar suntem pe express - zona express - unde clientele sunt preluate în ordinea sosirii în salon, timpul de preluare fiind relativ scurt fiind un rulaj continuu de ''dat la perie''. Dacă sunt locuri disponibile, părul şi unghiile pot fi făcute în acelaşi timp şi în mai puţin de 60 min eşti gata de plecare. 

Mai mult decât un salon, o sufragerie prietenoasă şi spaţioasă, cu muzică bună, fete frumoase şi sociabile, lounge bar, servicii rapide, produse rofesionale şi de calitate. 

Facebook: Brasov Beauty Lounge
Tel 0725 585 175
Strada Avram Iancu nr 48A












Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Parul drept sau bucle?

Accesoriul verii - tatuajul cu jagua! Brașov Beauty Lounge

Echipa BBL