Happy to be a BRIDE!


Ziua nuntii reprezinta cel mai important si cel mai emotionant moment din viata unei mirese. Fiecare detaliu este pus la punct, coafura dichisita si makeup-ul impecabil pentru cel putin 24 h.
De ce anume ar trebui sa tii cont atunci cand iti alegi salonul care te va pregati pentru marele eveniment?

Iata cateva sfaturi:
1. Urmareste paginile de facebook, frecventa/calitatea postarilor si seriozitatea saloanelor.

2. Cauta recomandari pentru calitate si profesionalism.

3. Daca vrei sa economisesti timp si sa iti rezolvi sedintele de infrumusetare intr-un singur loc, de preferat sa alegi un salon care le cuprinde pe toate: coafor, manichiura, pedichiura, cosmetica, makeup.

4. Opteaza pentru cateva sedinte de infrumusetare cu cateva luni inainte pentru a vedea mersul salonului: personalul sa fie sociabil si amabil, sa existe un vibe pozitiv, sa te simti confortabil, iar serviciile sa aiba un "happy end". :)

5. Solicita o consiliere gratuita specialistilor, programeaza o intalnire si lamuriti impreuna toate subiectele de beauty; modul in care salonul raspunde necesitatilor tale este esential.

6. Preturile serviciilor trebuie sa fie accesibile; daca optati pentru pachete `all-inclusive` posibil sa primiti si o reducere. Asadar, castigi timp, economisesti bani si te simti confortabil.

7. Fiecare makeup artist are un stil aparte, cat mai natural sau mai indraznet. Coafeza, de asemenea, poate executa cu rabdare cele mai complicate impletituri sau poate sa fie rapida pe niste bucle lejere de vara. In orice caz, fiecare specialist se poate conforma cerintelor si necesitatilor clientului.

8. Momentul in care frumusetea prinde viata in salonul de infrumusetare trebuie imortalizat de catre echipa de foto-video. Trebuie sa luam in calcul acordul salonului de a fima si a face poze, blitz-ul sa nu afecteze lumina, makeup artistul sa nu fie deranjat sau miscat in timpul sedintei, sa existe spatiu suficient si aerisit.

9. Petrecerea burlacitelor poate avea loc chiar la salon, cu o saptamana inainte. Stabiliti ziua si ora, discuta impreuna cu managerul salonului despre un pachet de beauty  (manichiura, pedichiura, cosmetica) combinat cu cateva gustari si sampanie. Veti petrece o zi relaxanta, speciala pentru voi.
Pachetele se discuta la fata locului in functie de necesitati si buget.

10. Recomandarea noastra este ca mireasa sa opteze pentru sedintele de makeup direct la salon. Se practica intr-adevar ca si echipa de beauty sa se deplaseze la domiciliu, insa dezavantajele o pot face  pe mireasa sa se razgandeasca. In primul rand lumina, zona de lucru (masa, produse, ustensile), zgomotul. Preturile serviciilor cresc, pretentiile de asemenea. Cel mai important aspect ar fi starea de spirit: pentru mireasa, ziua nuntii incepe la salon. Ea trebuie sa fie cat mai linistita, detasata de agitatia din jur si ultimul lucru pe care si l-ar dori ar fi invitatii "haotici" din jurul ei.
Acorda-ti cateva ore pentru tine, este importanta starea ta si cum reusesti sa depasesti momentul critic de emotii. Lasa-te in mainile specialistilor cu experienta in acest domeniu.





* Coafura si makeup-ul din poze sunt realizate de catre salonul Brasov Beauty Lounge. Ne rezervam toate drepturile pentru pozele atasate articolului. Informatii si programari la nr de tel  0725 585 175 sau pe email brasovbeautylounge@yahoo.ro
Scrie-ne povestea ta si cum ti-ai dori sa decurga nunta perfecta. Noi iti suntem alaturi! :)





Cu drag, salonul tau de suflet, Brasov Beauty Lounge!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Parul drept sau bucle?

Accesoriul verii - tatuajul cu jagua! Brașov Beauty Lounge

Echipa BBL