Cardul EXPRESS - un produs revolutionar in industria frumusetii

Locul unde timpul se opreşte în loc pentru tine şi pentru frumuseţe. Magia existå în periile de coafat, în mâinile noastre dibace, în masajul relaxant de la scafå… magia existå din momentul în care påşesti în salonul BBL. Te cuprinde o stare de linişte, te readuce la viaţå şi îţi doreşti din ce în ce mai mult.



Vrei să obții rezultate serioase în viața ta profesională sau personală?
Dacă da, atunci e momentul să ne faci o vizită şi să îți achiţionezi cardul express care îţi oferă nelimitat şi fără programare servicii rapide şi de calitate pentru păr şi unghii! Timpul nu mai este o problemă pentru că poți veni oricând, suntem cei mai matinali din oraș și deschidem la ora 07.30 până seara la ora 19.00, inclusiv sâmbătă.

Ce îmbunătățiri aduce Brașov Beauty Lounge în viața unei femei?
Un plus de inspirație, poftă de viață, încredere în sine, frumusețe și zâmbet!

Trăim în secolul hiper-vitezei și e normal să îți dorești servicii rapide și de calitate. Crearea unui abonament nelimitat, rapid și calitativ denotă faptul că industria frumuseții depășeste limitele normalității și frumusețea capătă un nou sens pentru femeile din întreaga lume!
Brașov Beauty Lounge este un concept preluat din America, care se potrivește oricărui program de muncă. Concept special gândit pentru femeile de afaceri, pentru mămicile care nu au timp de așteptat sau nu au un program stabil. Bineînțeles este un concept util și pentru femeile care adoră saloanele de înfrumusețare și preferă să vină când vor ele, fără a avea o oră stabilită sau să se grăbească pentru a ajunge la programare.


  
Cea mai bună combinație de servicii se află într-un singur abonament: cardul express păr & unghii!  De ce părul și unghiile?

Părul este un element important al imaginii și datorită faptului că se leagă de atracția sexuală. Poate unele femei nici nu conștientizează faptul că bărbații leagă imaginea părului cu feminitatea, cu sexualitatea și cu senzualitatea ei. Însă orice femeie știe că un păr sănătos, îngrijit, care cade liber, mai ales dacă este lung – atrage priviri. Conștient sau doar instictiv, femeile își îngrijesc podoaba capilară mai mult și mai des decât oricare alte părți ale corpului. Folosim produse de calitate, pentru fiecare tip de păr, prevenim problemele capilare și îi acordăm cea mai mare atenție în cel mai natural mod posibil, fără ondulator sau placă. 



Unghiile reprezintă o emanație a propriei personalități, iar mâinile sunt cartea ta de vizită. Indiferent de ocupație sau vârstă, mâinile îngrijite reprezintă o dovadă a feminității și a eleganței. Oja ciobită sau neuniformă crează una dintre cele mai neplăcute imagini, care cu siguranță afectează întreaga apariție a unei femei.
Semnezi acte importante, folosești telefonul tastând mesaje, mâna este sărutată în momentele de tandrețe, tastezi la calculator, înmânezi lucruri altor persoane care instinctiv îți privesc unghiile: pentru aceste momente și pentru toate celelalte există Brașov Beauty Lounge!


Ce beneficii au clientele care optează pentru cardul express?

În primul rând, odată cu achiziționarea abonamentului ai siguranța că părul și unghiile tale vor fi îngrijite zi de zi. Există posibilitatea ca ambele servicii să fie executate în același timp (în funcție de disponibilitate) și în mai puțin de 60 min ești gata. Odată intrată în baza noastră de date, vei primi în mod constant promoții, reduceri și noutăți din sufrageria BBL. Lunar oferim cadouri clientelor la reînoirea abonamentului. De asemenea, flori, vouchere sau mici atenții pentru zile onomastice. Reduceri la partenerii noștrii, recomandări de încredere, invitații la evenimentele salonului și multa bună dispoziție.
Tu ce mai astepți? Schimbă-ți attudinea față de viață și lucrurile bune nu vor înceta să apară!



Facebook: Brașov Beauty Lounge
Tel 0725 585 175
Str Avram Iancu nr 48A
www.brasovbeautylounge.ro


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Parul drept sau bucle?

Accesoriul verii - tatuajul cu jagua! Brașov Beauty Lounge

Echipa BBL