Manichiura semipermanenta - Brasov Beauty Lounge


Aspectul unghiilor este unul dintre punctele esentiale asupra carora femeile trebuie sa isi canalizeze atentia, deoarece, indiferent de ocupatie sau varsta, mainile ingrijite reprezinta o dovada a feminitatii si a elegantei. In cazul in care oja este nelipsita din trusa cosmetica, iar unghiile tale sunt mereu in centrul atentiei datorita culorilor indraznete si puternice pe care le folosesti, rutina de ingrijire a acestora se complica si mai mult. Oja ciobita sau neuniforma creeaza una dintre cele mai neplacute imagini, care cu siguranta afecteaza intreaga aparitie a unei femei.

"CEA MAI BUNA SOLUTIE PENTRU MANICHIURA TA: CARDUL EXPRESS. AI 30 ZILE PENTRU PARUL SI UNGHIILE TALE, NELIMITAT SI FARA PROGRAMARE. ORI DE CATE ORI SIMTI NEVOIA UNUI RASFAT, BRASOV BEAUTY LOUNGE ARE PORTILE DESCHISE."

Daca doresti sa eviti aceasta situatie jenanta, sa scapi de chinul de a-ti reface manichiura la fiecare 2-3 zile, incearca oja semipermanenta. Afla care sunt caracteristicile acestui produs cosmetic inovator si ce avantaje si dezavantaje implica!

Ce este oja semipermanenta?

Devenita extrem de populara mai ales in ultimii doi ani, oja semipermanenta  detroneaza incet, dar sigur, moda unghiilor cu gel, reprezentand, pentru tot mai multe femei, o alegere inteleapta, sanatoasa si accesibila din punct de vedere financiar. In ceea ce priveste compozitia, oja semipremanenta se aseamana foarte mult cu cea normala, insa are in plus o stralucire aparte si o textura mult mai rezistenta. De asemenea, diferenta dintre aplicarea ojei comune si a celei semipermanente consta in faptul ca cea din urma necesita un procedeu putin mai complex, care include si folosirea unei lampe cu raze UV. 

Care sunt avantajele ojei semipermanente?

Conform specialistilor din domeniul cosmetic, manichiura semipermanenta prezinta mai multe avantaje fata de cea cu gel, atat din punct de vedere estetic, cat si in privinta sanatatii unghiilor.
1. Manichiura semipermanenta se preteaza oricarui tip de unghie, indiferent de marime sau forma, datorita faptului ca poate fi realizata cu orice culoare si nu necesita ingrosarea unghiilor cu gel.

2. Oja semipermanenta isi pastreaza intensitatea si ramane intacta aproximativ 3-4 saptamani, chiar daca gatesti, speli vase sau faci curatenie. Nu-i asa ca este grozav sa stai fara stresul ca ti-ar putea sari oja de pe unghii chiar in timp ce te pregatesti pentru o intalnire importanta?
3. Acest tip de oja nu afecteaza sanatatea unghiilor, dimpotriva, este recomandat femeilor care au unghii casante sau exfoliate, deoarece le protejeaza si le intareste. De asemenea, baza pentru unghii imbunatatita cu vitamina A este hranitoare si contribuie la fortifierea acestora.
4. Datorita faptului ca intareste unghiile si are o textura putin mai rigida, oja semipermanenta te poate ajuta sa scapi de nesanatosul obicei de a-ti roade unghiile.
5. Manichiura semipermanenta este o alegere excelenta pentru persoanele cu prea putin timp liber sau care vor sa aiba o manichiura impecabila fara a cheltui prea multi bani, deoarece intregul proces nu depaseste mai mult de 45 de minute, iar pretul se situeaza la pretul de 75 ron(cu reducere 60 ron). In functie de ritmul de crestere al unghiilor, manichiura semipermanenta se poate reface chiar si la un interval de cinci saptamani.
6. Spre deosebire de manichiura cu gel, indepartarea ojei permanente nu cauzeaza subtierea unghiilor, nici exfolierea acestora. Unghia nu este pilita sau agresata.

Care sunt dezavantajele ojei semipermanente?

In comparatie cu avantajele pe care le implica, dezavantajele manichiurii semipermanente sunt irelevante, am putea spune. Principalul inconvenient al acesteia este reprezentat de faptul ca oja semipermanenta este rezistenta la dizolvantii folositi in cazul ojei comune, pentru indepartarea acesteia fiind nevoie de o solutie speciala pe care o gasesti in saloane. Totodata, un minus il poate constitui necesitatea unei lampi cu raze ultraviolete pentru a realiza acest tip de manichiura.

"Ca si manichiura, care este considerata a fi cartea de vizita a unei femei, un portofel care sa iti exprime stilul este la fel de important. Alege-l pe cel care te reprezinta si care iti defineste cel mai bine personalitatea!"



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Parul drept sau bucle?

Accesoriul verii - tatuajul cu jagua! Brașov Beauty Lounge

Echipa BBL