Cum recunosti o femeie express ?!

Titlul este sugestiv, evident ca in engleza ar suna mai bine, insa am descoperit un lucru interesant: femeile au in comun multe lucruri! Si cand acele lucruri conteaza pentru o femeie, o completeaza si o definesc, femeile se mandresc si devin modele pentru alte femei.
Este vorba despre conceptul express, de fapt despre un abonament lunar nelimitat fara programare pe partea de aranjat si unghii.

Ce femeie nu si-ar dori ingrijire zilnica, monitorizare permanenta a parului si a unghiilor, rasfat si relaxare atat in timpul saptamanii inainte/dupa munca si in weekend ?!

Cate femei ar opta pentru un abonament fara programare, sa vina de cate ori vor ele, cand vor ele si sa opteze pentru orice coafura vor ele ?!

Cate femei simt nevoia unui astfel de abonament nelimitat timp de o luna de zile ?!

Cate femei simt nevoia unui serviciu de infrumusetare, de relaxare, de evadare din tumultul citadin ?!

 Ei, conform fiselor noastre personale ale clientelor abonate sau individuale, tot mai multe femei opteaza pentru acest abonament lunar!

<<Femeile "express" au zambetul pe buze mai mereu, sunt sociabile, prietenoase, frumoase si puternice! Parul lor este zilnic aranjat, uneori buclat, alteori impletit, unghiile sunt impecabile si fara colturi rupte sau oja sarita, iar tenul curat cu un pic de makeup pentru a-si evidentia trasaturile. Femeile "express" sunt rabdatoare, calme si cu clasa. Muncesc din greu, dar gasesc loc si pentru relaxare si pentru distractie. Sunt active pe retelele de socializare, sunt la curent cu toate noutatile ce tin de moda, nutritie, frumusete si lifestyle. Ele sunt unice in felul lor, ciudatele, dar placute! >>


Facand un calcul in beneficiul clientelei, din punct de vedere financiar economisesti peste 50% din bugetul aolocat serviciilor de infrumusetare!

Facand un calcul in beneficiul salonului, cu cat mai multe zambete, cu atat mai multa recunostinta pentru noi. Am creat acest concept special pentru toate categoriile de femei: corporatiste, mame, adolescente, studente, femei de afaceri si nu numai. :)
Am creat un abonament la un pret accesibil ce include necesarul unei femei in vederea ingrijirii si frumusetii exterioare.



"Recunoastem o  femeie care are grija de zambetul ei. De sufletul ei si de frumusetea ei. De aceea, cardul express este necesar si nicidecum un moft. Cardul express este practic, utic, accesibil ca si pret si nu are decat cativa centimetri. Recomandam tuturor femeilor, oricare le-ar fi profesia, putinul lor timp sa il dedice ingrijirii personale."



Make your hair to    IMPRESS    EXPRESS!


Afla mai multe detalii despre cardul express si despre beneficiile acestuia in viata ta!
Suna-ne, scrie-ne, viziteaza-ne si te vei convinge singura!

Tel 0725 585 175
Strada Avram Iancu nr 48 A (Europe Residence)
brasovbeautylounge@yahoo.ro
www.brasovbeautylounge.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Parul drept sau bucle?

Accesoriul verii - tatuajul cu jagua! Brașov Beauty Lounge

Echipa BBL