5 tipuri de coafuri express pentru fiecare zi

Trebuie să recunoaștem: spălarea părului și coafarea lui acasă ne dă mari bătăi de cap, de aceea există saloane de înfrumusețare pentru toate buzunarele. Dar unul singur există în Brașov (România), axat pe necesitățile zilnice ale femeilor, un concept express unic, cu abonamente nelimitate și fără programare pentru părul și unghiile tale. Iar bugetul alocat lunar este unul modest!

Variantele de coafuri pe care ţi le propunem, și le poți încerca în baza abonamentului express, vor arăta simplu şi elegant şi sunt potrivite pentru şcoală, munca, facultate, timp liber. Fie că alegi un look natural, fără accesorii, fie că alegi să îi adaugi un obiect elegant, care să întregească ţinuta sau ajută la aranjarea părului, va crea un plus de personalitate stilului tău.

Clasicul întins
Te grăbești, timpul este limitat și nu poți sta foarte mult timp la salon? Cea mai rapidă variantă este clasicul întins din perie. Evităm placa pentru că alegem coafarea sănătoasă și naturală a părului!


Bucle ondulate lejer sau bine definite 
Întotdeauna buclele dau un aspect elegant, indiferent de ocazie, astfel încât ele reuşesc să contureze feminitatea şi rafinamentul unei coafuri, şi mai ales, să determine personalitatea unei femei care poate fi mereu diferită. Cu ajutorul onduleurilor poti obţine un look boem, rock'n'roll, hippie, retro sau tineresc. 


Întors la vârfuri
Dacă părul permite, putem să ne jucăm cu șuvițele de păr așa cum vrem! Desigur, pentru un tip de păr cu firul subțire și casant modelarea șuvițelor de păr va fi aproape imposibilă. Însă tipul de păr normal sau cu fir gros permite realizarea oricărei coafuri din perie. Ușor întors la vârfuri și ziua parcă e mai frumoasă! 


Împletiturile, la mare căutare
Împletitul părului a devenit pentru multe dintre noi o coafură elegantă şi reprezentativă atât prin farmecul, cât şi prin complexitatea tehnicilor de realizare prin care orice look poate fi reprezentat cu totul diferit. De la o împletitură bentiţă, până la o împletitură laterală cu coc chingon, sau împletiri de la trei până la şase şuviţe, numeroase look-uri poţi obţine cu puţină imaginaţie şi dexteritate. Un exemplu de coafură poate fi şi spicul,pentru un look rapid şi de efect. 


Cocurile – un plus de rafinament
O astfel de coafură oferă un farmec aparte femeii care îl poartă şi conferă eleganţă şi stil, indiferent de tipul de coc pe care-l alegi, sofisticat sau lejer. Potrivit atât pe timpul zilei (cocuri lejere, ”dezordonate”), cât şi pentru evenimentele de seară, cocul reprezintă unul dintre cele mai solicitate coafuri.



Menționez că pozele sunt lucruri proprii ale echipei Bașov Beauty Lounge. 
Așadar, acestea sunt doar câteva exemple din posibilele coafuri pe care le poți realiza în cadrul abonamentului express - NELIMITAT & FĂRĂ PROGRAMARE !!!

Află mai multe detalii despre cardul express și salonul nostru!
Strada Avram Iancu nr 52, Brașov
Tel 0725 585 175



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Parul drept sau bucle?

Accesoriul verii - tatuajul cu jagua! Brașov Beauty Lounge

Echipa BBL