Scrisoare adresată tuturor femeilor

Dragă femeie,

Deoarece tehnologia este mult prea prezentă în viețile noastre, am ales să îți scriem pe această cale, unde postările sunt distribuite, apreciate și comentate de multe persoane. Acesta nu este un articol publicitar. Este doar un îndemn, un ”reminder” al frumuseții din partea noastră. Este vorba despre noi... TU, eu, mama ta, bunica ta, prietena ta...
Vrem să îți reamintim în primul rând că ești o femeie minunată! Poate ai uitat, poate nu, însă scopul nostru este să îți readucem la viață atât frumusețea pe care TU o ții ascunsă, cât și pasiunile pe care le-ai abandonat de dragul altor lucruri sau persoane mai importante.
Înțelegem mai bine ca oricine rolul tău în societate: cu un job stresant, ești mamă, ești soție, ești prietenă, muncești acasă pentru cei dragi, gătești... și cu toate acestea trebuie să rămâi puternică și să îți faci timp și pentru tine. Dragostea se îndreaptă către familie, energia către copii, atenția către locul de muncă, iar timpul liber practic nu există în viața ta.
Alphonse de Lamartine spunea: "La începutul tuturor lucrurilor mărețe se află o femeie." Sunt total de acord! Dar această femeie are nevoie de o sursa de energie, de un ”elixir veșnic” pentru ca ea să rămână puternică chiar și în momentele dificile.
Tu ești în spatele lucrurilor mărețe din familia ta; TU esti motivul real pentru care EL luptă pentru o viață frumoasă, TU dai naștere unor copii frumoși care vor reprezenta viitoarea generație și cărora trebuie să le oferi cea mai bună educație și cea mai mare dragoste, TU ești o sursă de inspirație pentru fiecare persoană care trece pe lângă tine și îți admiră curajul cu care trăiești.
Să știi că ești o norocoasă! Fii fericită ca să îi poți face și pe cei din jurul tău fericiți! Respectă-te pe tine însăți și vei fi respectată! Oferă și vei primi înzecit pe altă parte!
Secretul constă în zâmbetul tău, curat și plăcut!
Ai grijă de tine! Nu uita că timpul trece... timpul tău!


Cu drag, salonul tău de suflet
Brașov Beauty Lounge




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Parul drept sau bucle?

Accesoriul verii - tatuajul cu jagua! Brașov Beauty Lounge

Echipa BBL