Fetele express

Deja a devenit un ritual... de relaxare şi socializare. Fetele noastre express ştiu că în sufrageria frumuseții găsesc zâmbete, răsfăț, bucle şi multeee culori. O oră petrecută cu noi creşte nivelul endorfinei şi totodată dorința îngrijirii zilnice. Cardul express este într-adevăr un "drog" al fericirii.




Am discutat cu mai multe fete care au abonamentul express de peste 6 luni și am ajuns la concluzia că ele nu vin doar pentru serviciul în sine < spălat & coafat >; vin pentru starea lor de bine, pentru că se simt bine în această locație, îndrăgesc atmosfera care se creează (uneori de relaxare, alteori de ”haos” în adevăratul sens al cuvântului), vin pentru fetele noastre care sunt minunate și cu care poți lega nenumărate subiecte de discuție. Dăm dovadă de pasiune și plăcere în ceea ce facem, de la unghii pictate până la retușul unor sprâncene. Folosim produse profesionale, ne perfecționăm pe zi ce trece, suntem atenți la ce se poartă și la cerințele clientei. 



Trăim fiecare poveste, suntem implicați emoțional de multe ori și vrem să dăm tot ce e mai bun din noi. DE FIECARE DATĂ! Pentru că facem parte dintr-un concept unic, suntem mândrii de acest lucru și vrem să îl ducem mai departe, cu o imagine cât mai bună, cu servicii cât mai reușite și pe placul clientelor. La noi nu există cuvântul ”nu”! Încercăm pe cât posibil să îl evităm pentru că în frumusețe orice este posibil. Imaginea contează!


Este adevărat! Femeile care au apelat la ”cardul express” se simt mai bine, au mai multă încredere în ele, sunt mândre de părul - unghiile - makeup-ul lor și continuă să îl folosească. Pe lângă serviciile nelimitate de păr & unghii, cardul express îți aduce multe beneficii. Descoperă un abonament unic pe piața din România, cu servicii nelimitate și fără programare timp de 30 zile.


Tel 0725 585 175
Strada Avram Iancu nr 48 A ( bloc Europe Residence )
www.brasovbeautylounge.ro
Facebook BRAȘOV BEAUTY LOUNGE


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Parul drept sau bucle?

Accesoriul verii - tatuajul cu jagua! Brașov Beauty Lounge

Echipa BBL