10 motive pentru care trebuie să urmezi cu curs de automachiaj


Ce reprezintă machiajul pentru femei?

Machiajul reprezintă respectul faţă de tine în primul rând, dar şi faţă de cei din jurul tău. Interacţiunea cu aceştia devine mult mai plăcută când eşti admirată. Îngrijirea personală trebuie menţinută în orice domeniu, la orice vârstă, în orice condiţii.

Machiajul te ajută să îţi subliniezi calităţile frumoase de la natură şi să ascunzi micile imperfecţiuni care apar în urma diferiţilor factori. A ştii să aplici un machiaj corect, de zi, invizibil, este mai complicat decât a aplica unul de ocazie, colorat.


Cum ar fi să ştii să realizezi un machiaj rapid, reuşit şi rezistent în fiecare dimineaţă, începând ziua cu o stare de bine, confort şi încredere?


- Un makeup artist este în continuă dezvoltare, de aceea cursanţii învaţă în acelaşi timp despre dezvoltarea personală şi investirea timpului în propria evoluţie.

- Înveţi să te fardezi corect, cum să combini culorile fardurilor de machiaj, cum să foloseşti produsele şi ustensilele care îţi uşureză munca şi care se potrivesc tipului tău de ten.

- Demachierea este o etapă esenţială în îngrijirea tenului, dimineaţa şi seara. Foloseşte produse de calitate. Nu ignora acest pas şi tenul tău va rămâne curat, luminos şi hidratat. Consultă cosmeticiana.

- La cerere, vei primi o listă cu produsele minim necesare pentru completarea trusei tale adaptate bugetului şi stilului propriu de machiaj.

- Vei primi sfaturi utile, informatii esenţiale cu privire la secretele machiajului. 

- Cursul te va ajuta să te redescoperi, ca şi femeie, să îţi recâştigi încrederea în sine, să îţi păstrezi feminitatea dar în acelaşi timp să devii o femeie puternică. Anul 2017 este dedicat femeilor de succes şi femei antreprenor, care pe lângă jobul full time, se dedica unei pasiuni sau conduc o afacere. 

- Vom începe cu partea teoretica, baza machiajului şi vom termina cu un machiaj profesional.(produsele de makeup personale sunt necesare la curs)

- Oferim condiţii profesionale: lumină potrivită, oglinzi mari speciale pentru makeup, atmosferă prietenoasă. Îţi punem la dispoziţie produsele profesionale ale salonului pentru a le încerca şi a le testa. 

- Vei învăţa să realizezi un machiaj rapid, reuşit şi rezistent cu produsele tale de makeup.

- "Descoperă-ţi adevărata frumuseţe şi învaţă să o exprimi!" Braşov Beauty Lounge este un concept nou în România ce oferă tuturor femeilor oportunitatea de a se reinventa, de a-şi păstra frumuseţea vie. Abonamentele nelimitate pentru păr & unghii sunt cele mai populare pachete în oraş, alese de sute de femei în doar 18 luni de la deschidere.

Un curs individual costa 100 ron/persoana, dar se poate face si in grupe de maxim 6 persoane la care se va adauga o reducere (in functie de cerinte). 
Inscrieri la nr de tel 0725 585 175 sau pe adresa de email brasovbeautylounge@yahoo.ro





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Parul drept sau bucle?

Accesoriul verii - tatuajul cu jagua! Brașov Beauty Lounge

Echipa BBL